FAIL (the browser should render some flash content, not this).
MODIFICARI FIRME CONSULTANTA COMERCIALA OFERTA NOASTRA

FORMULAR DE CONTACT

Program: LUNI-SAMBATA, 08-20

Tel.: 021/ 32.33.000

Mob: 0723.886.423

 

LISTA GENERALA DE ONORARII

 

PUNCT DE LUCRU......

punct de lucru


Punctul de lucru reprezinta spatiul, distinct de sediul social, unde societatea urmeaza sa-si desfasoare activitatea economica, lucrativa.

Punctul de lucru se inregistreaza in baza unui act de spatiu, care poate consta fie intr- un act de proprietate ( in cazul in care societatea este proprietara a spatiului respectiv ), fie intr-un contract incheiat intre societate si un alt proprietar, contract care poate fi de inchiriere (subinchiriere), de comodat, contract de asociere in participatiune, etc.

ATENTIE!!!

1. In cazul in care incheiati un contract de inchiriere cu un proprietarpersoana fizica acesta trebuie inregistrat la Administratia Financiara pentru luarea in evidenta.

2. In cazul in care incheiati un contract de inchiriere ( subinchiriere ) cu un proprietarpersoana juridica nu este necesara inregistrarea acestuia la Administratia Financiara, fiind suficienta simpla semnare si stampilare a acestuia.

3. In situatia in care spatiul destinat punctului de lucru este un apartament intr-o cladire de locuinte ( bloc ) este obligatorie obtinerea acordurilor de functionare, si anume :

Acordul Asociatiei de Proprietari / Locatari, reprezentata de catre Presedintele Asociatiei;

Acordul proprietarilor vecini direct afectatii de rezultatele activitati pe care urmeaza sa o desfasurati, si anume, vecinul de sus/jos/stanga/dreapta.


INFIINTARI FIRME IN REGIM DE URGENTA 

Echipa noastra de avocati va sta la dispozitie pentru indeplinirea tuturor demersurilor legale privind infiintare firma cu asociati persoane fizice sau juridice, de nationalitate romana sau straina.  [vezi detalii]

GAZDUIRE SEDIU SOCIAL

Va oferim gazduirea sediului social cu sau fara activitati de secretariat(preluare corespondenta, preluarea apelurilor telefonice, etc) incluse. [vezi detalii]

SUSPENDARE ACTIVITATE DIZOLVARI FIRME

In actualul context economic va oferim serviciile noastre pentru suspendarea activitatii si pentru dizolvarea voluntara a societatii. [vezi detalii]

INFIINTARI FIRME IN BULGARIA

Echipa noastra de avocati va sta la dispozitie pentru indeplinirea tuturor demersurilor legale privind infiintare firma IN BULGARIA.  [vezi detalii]