FAIL (the browser should render some flash content, not this).
MODIFICARI FIRME DREPTUL SOCIETATILOR COMERCIALE OFERTA NOASTRA
infiintari firme

FORMULAR DE CONTACT

Program: LUNI-SAMBATA, 08-20

 

INFIINTARE S.A.........

Alegerea formei juridice a societatii este o decizie foarte importanta a intreprinzatorului, cu efecte pe termen mediu si lung asupra evolutiei afacerii si rezultatelor economice obtinute.

Societatea pe actiuni se constituie prin asocierea mai multor persoane, care contirbuie la formarea capitalului social prin anumite cote de participare reprezentate prin titluri, numite actiuni, pentru desfasurarea unei activitati comerciale, in scopul impartirii beneficiilor, si care raspund pentru obligatiile sociale numai in limita aporturilor lor.

ATENTIE!!!

1. Societatea pe actiuni se constituie prin subscriere integrala si simultana a capitalului social de catre semnatarii actului constitutiv sau prin subscriptie publica.

2. Societatea pe actiuni se constituie dintr-un numar minim de 2 ( doi ) asociati, denumiti actionari.

3. Capitalul social al societatii pe actiuni trebuie sa fie in valoare de minim 90.000 lei, valoarea nominala a unei actiuni nu va putea fi mai mica de 0.1 lei.

4. In cazul unei subscrierii integrale si simultane a capitalului social de catre toti semnatarii actului constitutiv, capitalul social varsat la constituire nu va putea fi mai mic de 30% din cel subscris.


 
INFIINTARI FIRME IN REGIM DE URGENTA 

Echipa noastra de avocati va sta la dispozitie pentru indeplinirea tuturor demersurilor legale privind infiintare firma cu asociati persoane fizice sau juridice, de nationalitate romana sau straina.  [vezi detalii]

GAZDUIRE SEDIU SOCIAL

Va oferim gazduirea sediului social cu sau fara activitati de secretariat(preluare corespondenta, preluarea apelurilor telefonice, etc) incluse. [vezi detalii]


SUSPENDARE ACTIVITATE DIZOLVARI FIRME

In actualul context economic va oferim serviciile noastre pentru suspendarea activitatii si pentru dizolvarea voluntara a societatii. [vezi detalii]